Bedrijfsachtergrond

ISOVAST b.v. is in 2001 opgericht als adviesbureau voor energiebesparing in de gebouwde omgeving. Met de toen hagelnieuwe EPA-W en EPA-U methodieken hebben wij onze toenmalige klanten, hoofdzakelijk woningcorporaties en gemeenten, ondersteund met energiebesparingsonderzoeken. Kort daarna is ook gestart met het organiseren van EPA-cursussen.

ISOVAST specialiseerde zich in de jaren daarna steeds meer in bouwfysische inspectietechnieken. De trainingsactiviteiten zijn later afgesplitst en voortgezet onder de naam EBD Trainingen. Inmiddels heeft ISOVAST zich ontwikkeld tot een gerenommeerd inspectiebureau voor zowel bouw als industrie. Onze specialisatie is het beoordelen van de luchtdichtheid en isolatiekwaliteit van de gebouwschil en het adviseren en begeleiden van aannemers.

Onze opdrachtgevers van inspecties in woningen, utiliteits- en industriegebouwen bestaan hoofdzakelijk uit aannemingsbedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en ingenieursbureaus. Wij meten niet alleen volgens het Bouwbesluit maar ook volgens internationale normeringen. Voor geconditioneerde ruimten met zuurstofreductiesystemen en gasblussystemen zoals bijvoorbeeld in de logistieke branche (storage) en datacenters beproeven wij conform NEN-EN 13829 en NEN-EN 15004.

“Neemt u de kwaliteit van de gebouwschil ook serieus en heeft u daarover een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Klik hier voor onze contactgegevens.”