Buitenunit warmtepomp?

Wij meten het zeker!

Geluidsmeting buitenunit warmtepomp

Buitenunits van warmtepompen en airco’s kunnen soms voor geluidshinder zorgen. Vanaf 1 januari 2021 mogen deze apparaten op de erfgrens met de buren niet meer geluid produceren dan 40 dB(A). Deze wettelijke bepaling geldt voor alle nieuw op te stellen installaties.

Om aan te tonen of buitenunits aan deze eis voldoet dient een voorgeschreven geluidsmeting te worden uitgevoerd. ISOVAST voert deze meting uit conform de eisen die daarvoor zijn gesteld in een aanvulling op het Bouwbesluit en de Handleiding Meten en Rekenen Industrielawaai.

Tijdens de meting die ongeveer 1 tot 3 uur in beslag kan nemen dient de installateur aanwezig te zijn om het systeem in de juiste bedrijfstoestanden te schakelen.

Dagelijks-in-de-bouw

Dagelijks in de bouw

Onze meettechnici werken dagelijks in projecten voor woningbouw en utiliteitsbouw. Wij meten op het gebied van luchtdichtheid, geluid en isolatiekwaliteit.

Precisie-in-high-care

Precisie in High care

Ziekenhuizen, laboratoria en de voedingsindustrie bouwen op onze luchtdichtheidsmetingen. Zij nemen geen risico rond besmettingsgevaar of vervuiling. Wij toetsen de kwaliteit van de drukhiërarchie.

Grootste-capaciteit

Grootste capaciteit

ISOVAST is het grootste meetbedrijf in Nederland als het gaat om de meetcapaciteit voor de extra grote gebouwen. Wij voeren metingen uit  in distributiecentra en coldstores door heel Europa.

Datacenters-beschermd

Datacenters Beschermd

Blusgassystemen beschermen de kostbare data die opgeslagen ligt in serverruimtes of datacentrums. Onze specialisten berekenen de standtijd van het blusgas aan de hand van een doorfantest.