Wij meten het zeker!

Onafhankelijk specialist
in bouwfysische metingen

Wij zijn een goed geolied en onafhankelijk meet- en inspectiebedrijf in de bouwfysica met een landelijke dekking en soms ook over de grens.

Ons team zorgt voor een vlotte planning en afhandeling van de meest uiteenlopende opdrachten op het gebied van luchtdichtheid, akoestiek, thermische isolatie en waterdichtheid. Op het gebied van luchtdichtheid gaan we zelfs een stapje verder en bieden wij een breed adviespakket.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk bouwkundig aannemers en advies- en ingenieursbureaus.

Wij meten het zeker… al bijna 20 jaar!

 

Dagelijks-in-de-bouw

Dagelijks in de bouw

Onze meettechnici werken dagelijks in projecten voor woningbouw en utiliteitsbouw. Wij meten op het gebied van luchtdichtheid, geluid en isolatiekwaliteit.

Precisie-in-high-care

Precisie in High care

Ziekenhuizen, laboratoria en de voedingsindustrie bouwen op onze luchtdichtheidsmetingen. Zij nemen geen risico rond besmettingsgevaar of vervuiling. Wij toetsen de kwaliteit van de drukhiërarchie.

Grootste-capaciteit

Grootste capaciteit

ISOVAST is het grootste meetbedrijf in Nederland als het gaat om de meetcapaciteit voor de extra grote gebouwen. Wij voeren metingen uit  in distributiecentra en coldstores door heel Europa.

Datacenters-beschermd

Datacenters Beschermd

Blusgassystemen beschermen de kostbare data die opgeslagen ligt in serverruimtes of datacentrums. Onze specialisten berekenen de standtijd van het blusgas aan de hand van een doorfantest.