Wij meten het zeker!

Advies? Bel onze specialisten: 036 522 00 43
Of vraag een meting aan.

Luchtdichtheid

Onvoldoende luchtdichtheid van woningen of utiliteitsgebouwen gaat ten koste van comfort en energiegebruik. Met een blowerdoortest meten wij de luchtdoorlatendheid van een gebouw en wordt eventuele luchtlekkage gelokaliseerd.

Lees meer

Thermografie

Met behulp van een high-end infraroodcamera en een ervaren bouwkundig thermograaf worden met deze inspectie isolatiegebreken inzichtelijk gemaakt.

Lees meer

Geluid

ISOVAST voert verschillende soorten geluidsmetingen uit voor woningbouw en utiliteitsbouw. Met een geluidsmeting wordt vastgesteld of voldaan wordt aan eisen rond nagalmtijd, contactgeluid, geluidsniveau van installaties en geluidisolatie ten opzichte van omliggende ruimte of buiten.

Lees meer

Waterdichtheid

Daar waar de lucht- en waterdichtheid van kozijnen en vliesgevels moet voldoen aan hoge eisen zorgen wij ervoor dat de meting daarvan op de juiste wijze plaats vindt. Als alternatief bieden wij ook een zogenaamde Waterhosetest aan.

Lees meer

Training & advies

Met bijna 20 jaar ervaring in technische dienstverlening voor bedrijven in de bouw, heeft ISOVAST zich bewezen in flexibiliteit en betrouwbaarheid. Wij kennen de processen en weten dat het soms snel schakelen is.

Tegelijkertijd denken we graag mee en delen we kennis over onze expertise. Dat kan een op een met een advies op maat, of als training voor u en uw collega’s over een inspectiemogelijkheden of specifiek onderwerp.

ToolBox Meeting

Luchtdichtheid is veel meer afhankelijk van  ambachtelijke handelingen op de werkvloer dan van tekeningen, details of door u ingekochte afdichtingsproducten. Tijdens een Toolbox-meeting nemen we alle uitvoerenden en hun leidinggevenden mee aan de hand van resultaten en conclusies uit duizenden metingen. Vanuit onze praktijkervaring adviseren we over luchtdicht bouwen met de grootste zekerheid.

Interesse voor een Toolbox-meeting voor u en uw collega’s?
Neem contact op of laat een bericht achter.

Bouwfysische metingen voor:
woningbouw, utiliteitsbouw, distributiecentrum, coldstore,
industrie, ziekenhuis, laboratorium, datacenter, …

Dagelijks in de bouw

Onze meettechnici werken dagelijks in projecten voor woningbouw en utiliteitsbouw. Wij meten op het gebied van luchtdichtheid, geluid en isolatiekwaliteit.

Precisie in High care

Ziekenhuizen, laboratoria en de voedingsindustrie bouwen op onze luchtdichtheidsmetingen. Zij nemen geen risico rond besmettingsgevaar of vervuiling. Wij toetsen de kwaliteit van de drukhiërarchie.

Grootste capaciteit

ISOVAST is het grootste meetbedrijf in Nederland als het gaat om de meetcapaciteit voor de extra grote gebouwen. Wij voeren metingen uit  in distributiecentra en coldstores door heel Europa.

Datacenters Beschermd

Blusgassystemen beschermen de kostbare data die opgeslagen ligt in serverruimtes of datacentrums. Onze specialisten berekenen de standtijd van het blusgas aan de hand van een doorfantest.

Advies? Bel onze specialisten: 036 522 00 43

ISOVAST

Jupiterweg 6, Zeewolde
Postbus 188, 3890 AD Zeewolde

Op werkdagen telefonisch bereikbaar
van 8:30 tot 17.00 uur

Telefoon: 036-5220043

IBAN NL52 INGB 0665147872

Verstuur een bericht

7 + 8 =