Thermografische inspectie?

Wij meten het zeker!

Thermografie en infraroodinspectie

Voor bouwkundige thermografie gebruiken wij een speciale hoogwaardige infraroodcamera. Belangrijker nog is dat onze thermografische inspecties worden uitgevoerd door een Level II opgeleide deskundige die veel ervaring heeft in het herkennen van afwijkingen.

Deze inspectietechniek wordt veelvuldig toegepast bij bouwkundige inspecties en de oplevering van nieuwe gebouwen. Soms wordt een thermografische inspectie gecombineerd met een opzettelijk aangebrachte over- of onderdruk in het gebouw met behulp van een blowerdoor. Het infraroodbeeld laat dan precies zien waar eventueel lucht uit het gebouw ontsnapt.

Dagelijks-in-de-bouw

Dagelijks in de bouw

Onze meettechnici werken dagelijks in projecten voor woningbouw en utiliteitsbouw. Wij meten op het gebied van luchtdichtheid, geluid en isolatiekwaliteit.

Precisie-in-high-care

Precisie in High care

Ziekenhuizen, laboratoria en de voedingsindustrie bouwen op onze luchtdichtheidsmetingen. Zij nemen geen risico rond besmettingsgevaar of vervuiling. Wij toetsen de kwaliteit van de drukhiërarchie.

Grootste-capaciteit

Grootste capaciteit

ISOVAST is het grootste meetbedrijf in Nederland als het gaat om de meetcapaciteit voor de extra grote gebouwen. Wij voeren metingen uit  in distributiecentra en coldstores door heel Europa.

Datacenters-beschermd

Datacenters Beschermd

Blusgassystemen beschermen de kostbare data die opgeslagen ligt in serverruimtes of datacentrums. Onze specialisten berekenen de standtijd van het blusgas aan de hand van een doorfantest.